Selling

Het bestellen van de artikelen is mogelijk direct bij ons in de showroom, of via onze gebruiksvriendelijke website. De duidelijke opbouw, het brede assortiment in artikelen en de wisselende uitbreiding van onze voorraad maakt onze site populair bij onze klanten. Ook onze mooie foto’s maakt ons de ideale partner voor iedereen die werkzaam is op het gebied van internet handel. Uiteraard kunt u ook een bezoek aan onze showroom brengen.

Daar wij al geruime tijd naar volle tevredenheid van onze vaste klanten werken, hebben wij een naam hoog te houden. Dat betekent: afspraak is afspraak, eerlijke prijzen en snelle levering. Een nette afwikkeling van de in- en verkoop is voor ons de gewoonste zaak van de wereld. Dat betekent natuurlijk ook dat wij eventueel speciale (ver)koopvoorwaarden en restricties altijd zoveel mogelijk zullen respecteren.

 

Inkopen bij LGD b.v. kan al vanaf kleinere hoeveelheden maar, ook het bestellen van grotere partijen behoort tot de mogelijkheden bij LGD b.v.

LGD b.v. is al vele jaren een belangrijke partner voor diverse winkelbezitters, exporteurs en groothandels in heel Europa.